Boelema Precision Tooling

The art of grinding

Over ons

Boelema Precision Tooling BV is specialist in rondslijpen, vlakslijpen en profielslijpen van nieuwe en te reviseren machine onderdelen

Onze uitdaging ligt elke dag weer in het tijdig en nauwkeurig leveren van uw slijpwerk. Daarvoor werken onze ervaren medewerkers met een hoogwaardig en uitgebreid machinepark voor vlak-, rond- en profielslijpen.

De gedeeltelijke robotisering zorgt ervoor dat we naast het slijpen van enkelstuks ook grotere series kunnen verwerken. Het aanbrengen van nauwkeurige profielen is zowel bij vlakslijpen als bij rondslijpen mogelijk.

Alles is mogelijk, inclusief warmtebehandeling

Daarnaast hebben we een hechte relatie met vaste leveranciers voor het aanbrengen van coating, opspuiten van materiaal, laserlassen en het oppervlakte harden.

Boelema Precision Tooling maakt veel werk van de planning, coördineert eventueel aanvullende uitbestedingen en focust op communicatie met klanten en de flexibele inzet van haar personeel. Tijdens het productieproces worden de producten nauwkeurig gecontroleerd. Nadat alle bewerkingen zijn uitgevoerd, worden de producten onderworpen aan een uitgebreide eindinspectie alvorens ze gereed te melden. Hierna worden de producten zorgvuldig verpakt en klaargezet voor transport. Op deze wijze zorgen wij dat uw producten goed en volgens afspraak worden geleverd.

 

BOELEMA PRECISION TOOLING  -  Precies, Perfect, Passend

Contact

Heeft u vragen over de mogelijkheden en wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Afbeelding bij Over ons

Boelema Precision Tooling nieuwsbrief

Blijf op de hoogte